fbpx

Chalet bouwen

Chalet bouwen

Tegenwoordig laten steeds meer mensen een chalet bouwen, die dient als vakantieadres, voor verhuur of zelfs voor permanente bewoning. Een chalet om in te wonen is een toenemende trend in de branche. Vooral door de charme van het natuurlijke hout; hout leeft, straalt harmonie uit en geeft rust! Daarnaast spelen de prijsvoordelen in vergelijking met een stenen woonhuis wel degelijk een rol. Een houten chalet in een natuurlijke omgeving met de comfort van thuis, spreekt veel natuurliefhebbers aan. De bouw van een houten chalet op een eigen stuk grond, bijvoorbeeld in eigen tuin of op een perceel waarover u beschikt, is daarom een veel gekozen optie. Wanneer toestemming is verkregen voor de bouw van een houten chalet (vergunning afhankelijk van de gemeente), kan het proces beginnen.

Prijzen chalet bouwen

De prijzen voor het bouwen van een chalet zijn zeer variërend. Doordat alle woningen volledig naar wens van de klant kan worden samengesteld, kunnen wij enkel een indicatieprijs afgeven. Wanneer u een offerte aanvraagt is het van belang dat u het volgende vermeld:

  • Hoe wilt u de woning opgeleverd hebben? Compleet met (binnen)afwerking of casco (kaal)?
  • Welke afmeting had u gewenst van de woning? Geen enkele afmeting op de website staat vast.
  • Welk type houtsoort wenst u voor de binnen- en buitenafwerking?
  • Indien u kiest voor complete afwerking, wat wenst u in de chaletwoning? Denk hierbij aan de hoeveelheid slaapkamers, woonkamer, hal, keuken, douche, toilet, ander verblijven enzovoort.
  • Over hoeveel verdiepingen moet de woning beschikken?
  • Op wat voor termijn wilt u de woning realiseren, is de bereikbaarheid goed en eventueel het beschikbare budget dat u in gedachten had.

Op al het bovenstaande, is de prijs van invloed. Natuurlijk speelt Bulko Nederland een adviserende rol naar u toe om uw wensen zoveel mogelijk te verwezenlijken. Geen wens is ons te gek!

Houten chalet leveren en monteren op locatie

Bulko Nederland levert en monteert uw luxe houten chalet op locatie. Over het algemeen worden de wandelementen prefab in de werkplaats in Oldebroek in elkaar gezet en vervolgens vervoerd naar locatie. De wanden worden gemonteerd tot één geheel, zodat daarna de overige zaken zoals dakbedekking en verder afwerking kunnen worden afgerond. Mits gekozen is voor een gedegen fundering, gebeurt dit natuurlijk als eerste. Soms komt het voor dat de hele chaletwoning op locatie in Oldebroek in elkaar wordt gezet om per vrachtwagen in één keer vervoerd te worden naar de klant. Laat uw chalet bouwen door Bulko Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen per telefoon op 0525 74 55 00 of per mail. Ook zijn wij geregeld te bereiken via onze chat functie op de website.