fbpx

Energiezuinig wonen

Energiezuinig, energieneutraal en autarkisch bouwen bij Bulko Nederland

Onder de term energiezuinig staan duurzaamheidnatuurlijke en milieuvriendelijke materialen centraal. Het beperken van het energieverbruik is daarbij een zeer belangrijke schakel. Daarbij heeft de klant ook de mogelijkheid om compleet energieneutraal of zelfs autarkisch te bouwen!

Bouw door middel van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen!

Een houten woning bouwen door de medewerkers van Timbersales betekent een woning, welke afgewerkt is door middel van een combinatie tussen duurzaam hout, hardhouten kozijnen, die FSC gecertificeerd zijn en hoogwaardige kunststof materialen. Bij de duurzame houtsoorten kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Red Cedar, ThermoWood, of NobelWood. Daarbij zijn kunststof kozijnen voorzien van hoge isolatiewaardes (warmte- en geluidsisolerend), voldoen aan politiekeurmerk, zijn duurzaam en behoeven weinig onderhoud.

Bulko Nederland heeft als doelstelling om de houten woningen zo open en modern mogelijk te bouwen, wat het gebruik van veel glas met veel openslaande ramen en deuren betekent. Op deze manier heeft de klant het gevoel het binnen met buiten te verbinden en andersom. Naast dat het glas een functionele werking heeft (warmte komt de woning binnen en de goede isolatiewaarde van glas), komt het ook de strakke en moderne uitstraling ten goede. Ook geeft de authentieke en unieke houten woning, door het gebruik van het vele glas, het geheel een open en strakke uitstraling.

”Samen bouwen”

Doordat Bulko Nederland staat voor ‘’samen bouwen’’ is ook de installatie helemaal afgestemd naar de wensen van de klant. Op deze manier wordt er een unieke energiezuinige, energieneutrale of autarkische woning gecreëerd. De wensen worden besproken met de adviseur (en mogelijk architect), waarna de adviseur de klant advies geeft wat het beste is in zijn of haar situatie.

Architectuur en begroting

Interesse in een energiezuinige woning of andere unieke woning op basis van architectuur? Bulko Nederland heeft de beschikking over een architect om de droomwoning van de klant te realiseren! Afspraak gewenst? Bekijk hiervoor de werkwijze die gehanteerd wordt door Bulko Nederland. Wanneer het proces in gang is gezet, is de standaard, energiezuinige woning binnen 2 – 3 maanden gerealiseerd.

Bij Bulko Nederland wordt gewerkt met een transparante begroting, welke bepaald wordt aan de hand van de volgende factoren:

  • Afmeting van de woning;
  • Het aantal bouwlagen van de woning;
  • Materiaalgebruik voor de gevelbekleding;
  • Materiaalgebruik binnen afwerking;
  • Hoeveelheid glas voor de woning;
  • Het type dak.

Interesse in een energiezuinige woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw energiebesparende en milieu ontlastende droomwoning! Liever een woning die energieneutraal is of autarkische woning? Lees dan alles over een energieneutrale woning (ook wel NOM = nul-op-de-meter woning) of compleet autarkische woning (zelfvoorzienende woning).

Bulko Nederland heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de houtbouw en staat graag voor de klant klaar!

Bekijk de nieuwste ontwikkelingen op de website van onze architect partner!

button