fbpx
Help / FAQ

Hieronder vindt u het antwoord op de veelgestelde vragen van onze bezoekers. Vindt u het antwoord niet? Stel dan onderaan deze pagina uw vraag, waarna we hem zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Veelgestelde vragen.?

Hieronder treft u de meest voorkomende vragen aan die bij ons binnen zijn gekomen. Staat uw gewenste vraag/antwoord hier niet bij, stelt u ze dan gerust aan ons !!

Vraag 1: Is (gedeeltelijke) financiering van mijn aankoop mogelijk??

Antwoord op vraag 1: Op dit moment werken wij nog niet met (gedeeltelijke) financiering van aankopen.

Vraag 2: Is er een showterrein bij u aanwezig??

Antwoord op vraag 2: Wij beschikken helaas niet over een showterrein. Wel zijn er reeds verschillende locaties in Nederland/Belgïe waar onze projecten staan. Bekijk een aantal van onze referenties!

Vraag 3: Ik wil graag zaken wijzigen aan een model, is dat mogelijk??

Antwoord op vraag 3: Jazekers, iedere wijziging is bespreekbaar voor ons. Wij leveren hoofdzakelijk maatwerk constructies. Uw chalet wordt dus geheel gebouwd volgens uw wensen! We geven u dan ook eerst een indicatieprijs (zodat u weet waar u ongeveer rekening mee kunt houden). Daarna passen we het geheel aan naar uw specifieke wensen. Heeft u al specifieke wensen (bv. maatvoering, plaats van plaatsen etc.) maakt u dat dan kenbaar aan ons. Wij kunnen u dan een gerichtere prijsopgave doen toekomen.

Vraag 4: Zijn de woningen ook chassis (verplaatsbaar/op wielen) verkrijgbaar??

Antwoord op vraag 4: Een veelgestelde vraag is of onze woningen ook verplaatsbaar of op wielen (ook wel chassis genoemd) te verkrijgen zijn. Ons antwoord daarop is, JA! Wij begrijpen als u bijvoorbeeld een chaletpark of recreatiepark heeft dat het makkelijk is om de woningen te verplaatsen i.v.m. seizoenswisselingen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Vraag 5: Zijn de woningen op uw website bestemd voor permanente bewoning??

Antwoord op vraag 5: Deze vraag kunnen wij beantwoorden met een ”ja”, maar dit is compleet afhankelijk van de voorschriften en het bestemmingsplan van uw gemeente. Dus mocht u een chalet of recreatiewoning voor permanente bewoning willen, raden wij aan om eerst te gaan informeren bij uw gemeente.

Vraag 6: Bouwt u overal in Nederland/Belgïe??

Antwoord op vraag 6: Jazeker, wij bouwen en leveren uw maatwerk chalet in geheel Nederland en Belgïe. Of het nu om een mantelzorgwoning gaat bij uw huidige woning of een recreatie chalet op een park naar keuze. Bij ons is het allemaal mogelijk. Informeer hiervoor!

Vraag 7: Komt u ook op locatie??

Antwoord op vraag 7: Wij komen zeker bij u op locatie! Onze werkwijze komt kortweg op het volgende neer. U maakt uw wensen kenbaar, daarop komen wij met een indicatieprijs. Bij “akkoord” op de indicatieprijs komen wij graag persoonlijk met u in contact (middels een gesprek) om uw wensen nader uit te werken/bespreken. Dit is mogelijk bij u thuis, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vestiging (op afspraak).

Vraag 8: Regelt u ook de vergunningen??

Antwoord op vraag 8: Natuurlijk kunnen wij uw vergunningsaanvraag geheel uit handen nemen. Hieraan zijn echter kosten verbonden, bij akkoord op de “opdracht”, zullen de kosten daarvan voor een groot deel in mindering worden gebracht. Mocht er geen vergunning worden verstrekt, zullen de “kosten” worden berekend.

Vraag 9: Van welke zaken is de prijs afhankelijk??

Antwoord op vraag 9: Lees het artikel en informeer bij ons naar de prijzen!

Vraag 10: Hoe onderhoud ik mijn woning??

Antwoord op vraag 10: Voor het onderhoud van de verschillende soorten hout, gebruikt Bulko voor zowel hardhout als zachthout het product Nordic Beits AQ. Nordic Beits AQ is toepasbaar op reeds behandeld, onbehandeld, geïmpregneerd, fijn bezaagd of geschaafd hout. Voor een optimale bescherming worden er meerdere lagen beits aangebracht (minimaal twee). Het product wordt onverdund aangebracht met kwast of roller en is stofdroog na ongeveer 30 minuten. Na een uur is het, afhankelijk van de laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheidsgraad, overschilderbaar.

Voordat de Nordic Beits AQ aangebracht wordt, dient de ondergrond schoon, droog en vetvrij te zijn. Dit watergedragen impregnerende product biedt een optimale weer- en UV-bestendigheid. Nordic Beits AQ geeft het hout een trendy- en sfeervolle uitstraling.

Heeft u na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag 11: Bouwt u ook Tiny houses??

Antwoord op vraag 11: Tiny houses zijn kleine, energie-neutrale woningen wat grotendeels komt door het kleine woonoppervlak van de woning. Bij Bulko kunnen we uw maatwerk Tiny house realiseren. Of u hem nou verplaatsbaar of zelfs op wielen wenst, bij Bulko is het mogelijk! Het voordeel is dat de woningen relatief gezien goedkoop zijn.

Lees: Tiny house Nederland bouwen.

Vraag 12: Ik heb geen mail mogen ontvangen??

Antwoord op vraag 12: Het kan gebeuren dat onze mail in uw “ongewenste” mailbox terecht is gekomen, wat wij helaas niet kunnen verhelpen. Indien u ons als “veilig” markeert, zult u in het vervolg, onze mail in uw “gewenste” mailbox ontvangen. U ontvangt binnen 5 werkdagen uiterlijk een reactie van ons.

Vraag 13: We willen graag een samenwerking of partner van u worden.?

Antwoord op vraag 13: Wij staan open voor samenwerkingsverbanden en nieuwe partners. Wij zijn echter geen makelaar, het bouwen van maatwerk chalets, recreatiewoningen of mantelzorgwoningen kunt u aan ons overlaten. Het vinden van kopers/klanten dient u zelf te verzorgen.

Vraag 14: Kunnen we een vermelding op uw site verkrijgen??

Antwoord op vraag 14: Partners en partijen met wie wij samenwerken, krijgen desgwenst een kosteloze vermelding op onze website.

Heeft u nog andere vragen?

Vraag het ons