fbpx

Houten chalet woning kopen

Houten chalet

Houten chalet woning kopen

Houten chalet: ideaal als mantelzorgwoning, woonhuis of gastenverblijf

Hout is een ideaal bouwmateriaal voor een chalet, mantelzorgwoning, vakantieverblijf of zelfs een compleet woonhuis. Timber Sales maakt houten chaletwoningen: uniek, veelzijdig en verrassend betaalbaar.

In Nederland zijn we zo gewend aan bouwen met bakstenen, dat we de voordelen van hout soms vergeten. Hout is echter een fantastische grondstof voor houten chalets. Of het nu gaat om een eenvoudig tuinhuisje of een luxueus en volledig uitgerust woonhuis. Want ga maar na, hout is: energiezuinig, licht en zorgt voor een gezond leefklimaat.

Hout is bovendien goedkoop en uiterst duurzaam. Een houten chaletwoning koop je voor je leven en het is een sieraad voor het oog.

 

Houten chaletwoning uniek en op maat gemaakt

Timber Sales maakt hoogwaardige houten chaletwoningen, uniek en volledig op maat. Je kunt de chalets gebruiken als:

 • Gastenverblijf of luxe bijgebouw
 • Mantelzorgwoning
 • Woonhuis
 • Vakantiehuis
 • Tuinhuis
 • Atelier
 • Tuinkantoor

Door de unieke eigenschappen van hout zijn de mogelijkheden eindeloos en chalets betaalbaarder dan je denkt. En er zijn meer voordelen:

 • Timber Sales maakt houten chalets volledig op maat. Traditioneel, modern of eigentijds?
  Jij bepaalt.
 • We fabriceren je chaletwoning in onze eigen fabriek. Daarbij gebruiken we uitsluitend de beste materialen.
 • Er is een chaletwoning voor elk budget.

Aalduiker1 (2)       Eend 1       koet-2

Soorten houten chalets

Houten chaletwoningen zijn er alle soorten maten. Zo kun je een chalet gebruiken als tuinhuisje, om gereedschap en de grasmaaier op te ruimen.

Ben je mantelzorger en wil je een hulpbehoevende dicht bij huis verplegen, dan is een chalet als mantelzorgwoning interessant. We voorzien de woning van alle gemakken, zodat de hulpbehoevende dichtbij en toch zelfstandig kan blijven wonen. En er zijn meer mogelijkheden.

 

Houten chalet als woonhuis

Een houten chalet leent zich uitstekend als woonhuis. Door de energiezuinige eigenschappen van hout zijn de stookkosten laag. Hout stabiliseert bovendien de luchtvochtigheid, waardoor het leefklimaat verbetert. Het is bekend dat mensen met astma, allergieën en zelfs reuma baat hebben bij een houten huis.

Timber Sales maakt houten chaletwoningen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kiest zelf de uitstraling, grootte en uitrusting. Wil je een serre, sauna, of volledig uitgeruste keuken? Het kan allemaal. Ook de afwerking bepaal je zelf. Zo kunnen we het binnenwerk afwerken met plaatmateriaal, zodat je de wanden later kunt stucen.

Laat je inspireren door deze voorbeelden van houten chaletwoningen

Lees hier alles over houten schuurwoningen.

Houten chaletwoning als vakantiehuis

Ook mooi: een houten chalet als atelier, gastenverblijf, of tuinkantoor. Je hoeft helemaal geen duur kantoor of atelier te huren, want hij staat gewoon in je tuin. Zo scheid je werk en privé, bespaar je huur en kun je direct aan de slag als je inspiratie hebt.

 

Waarom kiezen voor de houten chaletwoningen van Timber Sales
 1. Volledig op maat gemaakt en alles is mogelijk
 2. Uitstekende prijs-kwaliteit
 3. Bouwvergunningen aanvragen? Wij helpen je

 

 

Dit zijn de voordelen van een houten chaletwoning

Met een houten chaletwoning, vakantiehuis of kantoortuin van Timber Sales kies je voor betaalbare kwaliteit en vakmanschap. Dit zijn de voordelen nog eenmaal kort op een rij:

 

Op maat gemaakt

We maken je houten chalet volledig op maat. Alles is mogelijk, van een standaard houten woning tot een compleet en uniek eigen ontwerp.

 

Hoogstaande afwerking

We werken je houten chalet hoogwaardig af. Zo gebruiken we de beste houtsoorten en isolatiematerialen. Wil je een uitgebreide keuken, badkamer of sauna in je huis? Wij maken je dromen waar.

 

Houten huis heeft karakter

Een houten gebouw heeft karakter en uitstraling. Je onderkomen is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Bekijk de voorbeelden van recente projecten maar op onze website.

 

Hout is duurzaam

Hout is uniek als bouwmateriaal. Zo kun je het recyclen en vervangen, is het energiezuinig en isoleert het warmte uitstekend. Bovendien zorgt het voor een gezond binnenklimaat en is het goedkoop en duurzaam. Maar misschien nog wel het belangrijkste: een houten huis of chalet ziet er fantastisch uit.

 

Bekijk ook onze andere houten woningen:

Mantelzorgwoningen

Recreatiewoningen