fbpx

Luxueuze houten mantelzorgwoningen van Bulko Nederland!

De luxueuze houten mantelzorgwoningen zijn ideaal voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen, maar af en toe zorg nodig hebben. Met een mantelzorgwoning in de tuin kunt u een oogje in het zeil houden, terwijl uw liefhebbende(n), vader en/of moeder heerlijk op zichzelf kunnen wonen. Wij realiseren mantelzorgwoningen op maat. Geef uw specifieke wensen door en onze medewerkers helpen u graag verder.

Houten mantelzorgwoning: samen en toch zelfstandig

Een houten mantelzorgwoning is een compleet tijdelijke woning naast uw huis. Zo wonen uw ouders en geliefden bij u in de buurt maar toch geheel zelfstandig!

Nederland heeft te maken met steeds meer ouderen en derhalve neemt de kwaliteit van zorg steeds meer af. Daardoor wonen ouderen langer zelfstandig, wat vaak niet meer kan qua fysieke omstandigheden. Uw ouders, hulpbehoevenden en/of andere familieleden in huis nemen, is waarschijnlijk geen optie. Plaatsing in een verplegingshuis gaat echter ook te ver. In dit soort gevallen is een houten mantelzorgwoning ideaal!

Een houten mantelzorgwoning is een compleet uitgeruste, tijdelijke woning gebouwd naast uw eigen huis. Het huis bestaat standaard uit een woonkamer, badkamer, slaapkamer en eetkamer. De eetkamer biedt ruimte voor een in hoogte verstelbare keuken.

Houten mantelzorgwoning kopen

Bulko Nederland maakt houten mantelzorgwoningen compleet voor u op maat. De woningen zijn helemaal compleet afgemaakt en zijn zeer comfortabel. En er zijn meer voordelen.

  • Uw houten mantelzorgwoning is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk
  • Wilt u bredere deuren erin, lagere drempels of een grotere badkamer? U bepaalt volledig zelf uw wensen.
  • Elke mantelzorgwoning kan volledig aangepast worden naar de medische wensen en vereisten

Nog meer voordelen van houten mantelzorgwoningen!

Met een houten mantelzorgwoning van Bulko Nederland kiest u voor maatwerk. Het ontwerp en de productie van de woning vindt plaats in eigen fabriek (of op locatie). U heeft zelf de keuze hierin, elk detail wordt door u bepaalt.

De keuze voor hout voor de mantelzorgwoning brengt veel sfeer met zich mee, is rustgevend en geeft zeer veel licht. Hout reguleert vocht en houdt de lucht gezond. Een zeer prettige leefomgeving dus. Het is bekend dat een houten huis de gezondheid van mensen op het gebied van astma en ademhalingsklachten bevordert.

Afwerking van een houten mantelunit

Bulko Nederland werkt uw houten woning hoogwaardig af. Zo wordt uitsluitend gebruik gemaakt van massief hout, dat uitstekend isoleert en vocht reguleert. Hierdoor bespaart u op de stookkosten. Daarnaast zijn de mantelzorgwoningen voorzien van een uitstekende elektrische installatie.

Heeft u specifieke wensen wat betreft het aanzien en de afwerking van bijvoorbeeld de buitenwanden of het dak? Wij realiseren het voor u! Ook het plaatsen van een prachtig overdekte veranda, houten terras of een hobby/studiekamer is mogelijk.

Vergunningsvrij plaatsen mantelzorgwoning

Gemeentes hanteren strenge regels om een wildgroei aan bouwwerken tegen te gaan. Mantelzorgwoningen vallen vaak niet onder deze strenge eisen waardoor ze vergunningsvrij geplaatst kunnen worden. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet een mantelzorgwoning voldoen aan het MEC bouwbesluit en mag hij maximaal 15 jaar blijven staan.

Een mantelzorgwoning mag daarnaast onderdak bieden aan een huishouden van maximaal twee personen en mag maximaal 100 M² groot zijn. Twijfelt de gemeente aan de noodzaak van de woning, dan kan een medische verklaring vereist zijn.

Op de website van www.omgevingsloket.nl vindt u meer informatie en regels ten aanzien van mantelzorgwoningen.

Mantelzorgwoning kopen: prijs

Mantelzorgwoning kopen? Onze mantelzorgwoningen zijn er in alle soorten en maten. U bepaalt bij Bulko Nederland zelf de indeling, uitvoering, afmetingen en afwerking. De gemaakte keuzes bepalen de prijs van de woning.

Neem voor een precieze prijsopgave contact op met ons of vul het contactformulier in. Onze medewerkers en adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de mantelzorgunits.