fbpx

Houten recreatiewoning kopen

houten recreatiewoning

Houten recreatiewoning kopen

Een houten recreatiewoning leeft, ontspant en geeft rust. Timber Sales maakt de mooiste houten recreatiewoningen. Volledig op maat en verrassend betaalbaar.

Ben u op zoek naar een tweede huis, een vakantiewoning of een gastenverblijf? Dan is een houten recreatiewoning van Timber Sales een zeer interessante optie.

Een houten chalet, trekkershut of vakantiewoning ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens heel gezond. Zo neutraliseert hout vocht, waardoor uw houten recreatiewoning ‘ademt’. Dit zorgt voor een goed en gezond binnenklimaat.

Leeuwerik 2 Roerdomp nonnetje

Houten recreatiewoning biedt meer voordelen:

 • Hout is energiezuinig en isoleert uitstekend
 • Hout leeft, geeft rust en straalt warmte uit
 • Hout is licht en makkelijk te verwerken. Daardoor zijn de bouwkosten lager dan bij een traditioneel vakantiehuis
 • Hout heeft een lange levensduur
 • Hout is milieuvriendelijk en levert nauwelijks afval op

Timber Sales maakt houten recreatiewoningen, vakantiehuizen en mantelzorgunits op maat. We maken al uw woonwensen waar en gebruiken daarbij uitsluitend de beste materialen.

 

 • Alle houten woningen zijn volledig op maat gemaakt en uniek
 • Er is een houten woning voor elk budget
 • Met ruim 20 jaar ervaring is Timber Sales dé expert

 

Soorten houten recreatiewoningen en chalets

Houten recreatiewoningen en chalets zijn er in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een ouderwetse trekkershut, een traditionele blokhut of een moderne chalet. Geeft u de voorkeur aan een eigen ontwerp? Geen probleem, want dankzij de fabricage in onze eigen fabriek bepaalt u alles zelf, tot in het kleinste detail.

Uw houten recreatiewoning is gemaakt van massief hout, dat uitstekend isoleert en vocht reguleert. Zo bespaart u stookkosten en bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. De woning werken we duurzaam af met kwaliteits deuren en ramen, vloeren en dakbedekking. Of u nu houdt van een traditionele, moderne of eigentijdse uitstraling, u bepaalt het helemaal zelf.

 

Extra’s maken houten recreatiewoning af

Ook bij de inrichting van uw houten recreatiewoning zijn de mogelijkheden eindeloos. Een design keuken, extra ruime badkamer of luxe sauna? Het kan allemaal.

Bent u een echt buitenmens? Breid uw recreatiewoning dan uit met een bijpassende slaapvliering, terras of overdekte veranda. Bekijk snel onze inspiratiepagina’s voor nog veel meer ideeën.

 • Een houten recreatiewoning van Timber Sales is maatwerk. U bepaalt alles zelf
 • Extra ramen, bredere deuren of een luxe sauna? Geen probleem
 • Uw houten recreatiewoning is gemaakt van massief hout en gaat een levenslang mee

Nog meer voordelen van een houten recreatiewoning van Timber Sales

Houtsoorten met lange levensduur

Timber Sales gebruikt bij de fabricage van uw houten recreatiechalet, blokhut of woning uitsluitend houtsoorten met een lange levensduur. Uw huis is daardoor robuust en onverwoestbaar.

 

Snelle plaatsing

Hout is ideaal als bouwmateriaal, want het is licht en makkelijk te bewerken. Daardoor kunnen we uw recreatiewoning snel bouwen en ter plaatse monteren. Het sleutelklaar maken van een houten recreatiewoning kan al binnen ___ weken.

 

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nog een voordeel van hout is zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hout is een goedkoop en duurzaam bouwmateriaal. Ook zijn er geen dure machines nodig bij de productie van uw houten huis.

 

Milieuvriendelijk

Draagt u de natuur een warm hart toe, dan is hout helemaal een goede keuze. We gebruiken bij de fabricage uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke materialen. Het weinige afval dat overblijft kan meestal hergebruikt worden. Bovendien is het verwerken van houtafval energiezuinig.

 

Schoonheid

Last but not least: uw houten recreatiewoning ziet er prachtig uit. Hout leeft, heeft uitstraling en geeft rust. Overtuig uzelf en bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten huizen maar eens.

Dit zeggen klanten over de houten recreatiewoningen en chalets van Timber Sales

Bekijk ook onze andere houten woningen: