fbpx

Een houten recreatiewoning leeft, ontspant en geeft rust!

De houten recreatiewoningen van Bulko Nederland stralen rust uit en geven ontspanning. Binnen 2-3 maanden kunt u genieten van uw eigen prachtig gerealiseerde woning. Over het algemeen worden recreatiewoningen vooral ter beschikking gesteld op de daarvoor bestemde parken. Natuurlijk kunt u deze woningen ook plaatsen op een stuk eigen grond (mits toegestaan). Of u de recreatiewoning mag gebruiken om permanent in te wonen, hangt af van het bestemmingsplan van de gemeente waar u woonachtig bent.

Houten recreatiewoning kopen

Een houten recreatiewoning leeft, ontspant en geeft rust. Bulko Nederland maakt de mooiste houten recreatiewoningen. Volledig op maat en verrassend betaalbaar.

Ben u op zoek naar een tweede huis, een vakantiewoning of een gastenverblijf? Dan is een houten recreatiewoning van Bulko Nederland een zeer interessante optie. Op zoek naar een recreatiewoning in Noord-Holland of in Gelderland?

Een houten recreatiewoning ziet er niet alleen prachtig uit, de woning is ook nog eens heel gezond. Hout neutraliseert namelijk vocht, waardoor uw houten recreatiewoning ‘ademt’. Dit zorgt voor een goed en gezond binnenklimaat.

Een houten recreatiewoning biedt meer voordelen:

 • Hout is energiezuinig en isoleert uitstekend;
 • Hout leeft, geeft rust en straalt warmte uit;
 • Hout is licht en makkelijk te verwerken. Daardoor zijn de bouwkosten lager dan bij een traditioneel stenen vakantiehuis;
 • Hout heeft een lange levensduur;
 • Hout is milieuvriendelijk en levert nauwelijks afval op.

Bulko Nederland maakt alle houten recreatiewoningen op maat. We maken al uw woonwensen waar en gebruiken daarbij uitsluitend de beste materialen.

 • Alle houten woningen zijn volledig op maat gemaakt en uniek;
 • Er is een houten woning voor elk budget;
 • Met ruim 20 jaar ervaring is Bulko Nederland dé expert op het gebied van het bouwen van houten woningen.

Soorten houten recreatiewoningen

Houten recreatiewoningen zijn er in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele woning of juist voor een moderne recreatiewoning met veel glas en verschillende bouwvormen. Ook eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Dankzij de fabricage in onze eigen fabriek bepaalt u alles zelf, tot in het kleinste detail.

Uw houten recreatiewoning is gemaakt van massief hout, dat uitstekend isoleert en vocht reguleert. Zo bespaart u stookkosten en bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. De woning werken we duurzaam af met kwaliteitsmaterialen, zoals het gebruik van de duurzaamste houtsoorten voor de wanden, hardhouten deuren en ramen, strakke vloeren en daken met hoge isolatiewaardes. Of u nu houdt van een traditionele, moderne of eigentijdse uitstraling, u bepaalt het geheel zelf.

Extra’s maken de houten recreatiewoning af

Ook bij de inrichting van uw houten recreatiewoning zijn de mogelijkheden eindeloos. Een design keuken, extra ruime badkamer of luxe sauna? Het kan allemaal.

Bent u een echt buitenmens? Breid uw recreatiewoning dan uit met een bijpassende slaapviering, terras of overdekte veranda.

Nog meer voordelen van een houten recreatiewoning van Timber Sales
 • Houtsoorten met lange levensduur

Bulko Nederland gebruikt bij de fabricage van uw houten recreatiewoning uitsluitend duurzame houtsoorten met een lange levensduur. Uw huis is daardoor robuust en onverwoestbaar.

 • Snelle plaatsing

Hout is ideaal als bouwmateriaal, want het is licht en makkelijk te bewerken. Daardoor kunnen we uw recreatiewoning snel bouwen en ter plaatse monteren. Het sleutelklaar maken van een houten recreatiewoning kan al binnen 10 weken.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nog een voordeel van hout is zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hout is een goedkoop en duurzaam bouwmateriaal. Ook zijn er geen dure machines nodig bij de productie van uw houten huis.

 • Milieuvriendelijk

Draagt u de natuur een warm hart toe, dan is hout helemaal een goede keuze. We gebruiken bij de fabricage uitsluitend duurzame- en milieuvriendelijke materialen. Het weinige afval dat overblijft kan meestal hergebruikt worden. Bovendien is het verwerken van houtafval energiezuinig.

 • Schoonheid

Last but not least: uw houten recreatiewoning ziet er prachtig uit. Hout leeft, heeft uitstraling en geeft rust. Overtuig uzelf en bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten huizen maar eens. Op Timbersales.nl is een recreatiewoning bouwen altijd modern met een luxueuze uitstraling!

Tip, Lees ook: tiny house als recreatiewoning bouwen! Ontwikkel uw eigen autarkische en mobiele recreatiewoning bij Bulko Nederland.