fbpx

Recreatiewoning bouwen Gelderland

Recreatiewoning bouwen Gelderland

Een recreatiewoning bouwen in Gelderland is door Bulko binnen de kortste keren gerealiseerd. Bulko Nederland is gevestigd in Oldebroek (Gelderland), nabij Zwolle. Of u nu een kleine of grote recreatiewoning wil realiseren, bij Bulko bent u aan het juiste adres. De recreatiewoningen zijn al te verkrijgen vanaf 30 m2 en kunnen oplopen tot meer dan 200 m2. Bulko houdt zich alleen bezig met de verkoop van houten recreatiewoningen, chalets en mantelzorgwoningen.

Houten recreatiewoning kopen op de Veluwe

Op de overwegende beboste landstreek de Veluwe is het ideaal om een houten recreatiewoning te kopen. Op dit prachtige landschap kunt u heerlijk, in alle rust, genieten van de natuur en zon zonder dat er ook maar iemand in de buurt is. Of u vergunningsvrij mag bouwen op locatie, hangt af van uw gemeente. Op de Veluwe zijn vaak beschermde stukken grond, waardoor het lastig wordt om hierop te bouwen. Mocht u een mooie plek gevonden hebben om te bouwen, bestaat er zelfs de mogelijkheid om permanent in een recreatiewoning te wonen. Hiervoor heeft u een bestemmingplan ”wonen” nodig, die goedgekeurd moet worden door de gemeente. Informeer hiervoor bij uw gemeente.

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs

Bent u geïnteresseerd in één van onze houten recreatiewoningen? Laat u adviseren door onze specialisten op het gebied van recreatiewoningen bouwen. Zij kunnen u alles vertellen over de woningen en helpen u graag verder. Ook kunt u eens vrijblijvend langskomen op locatie in Oldebroek om de zaken door te lopen.