fbpx

Recreatiewoning bouwen Noord-Holland

Recreatiewoning bouwen in Noord Holland door Bulko Nederland

Bulko Nederland is specialist op het gebied van een recreatiewoning bouwen. Wij krijgen regelmatig aanvragen om recreatiewoning te bouwen in Noord-Holland. Dit doen wij natuurlijk met alle plezier. U geeft uw wensen door aan ons en wij realiseren een maatwerk recreatiewoning. De houten recreatiewoningen van Bulko zijn in Nederland te realiseren, maar ook in België. Op aanvraag realiseren wij zelfs recreatiewoningen in omliggende landen, zoals Duitsland en Frankrijk.

Recreatiewoning kopen Noord Holland

Alle houten recreatiewoningen op de Timbersales website zijn te realiseren in Noord Holland. Wij leveren en monteren de recreatiewoning ter plekke en daarbij bepaalt de klant zelf of de recreatiewoning compleet wordt opgeleverd (geheel afgewerkt) of casco (kale oplevering). Wil u een recreatiewoning kopen in Noord Holland, bekijk dan alle houten recreatiewoningen op onze website. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Ook zijn enkele modellen te bekijken op de website van Bulko.nl. Deze kunt u bezichtigen door een afspraak met ons te maken, zodat wij u in contact brengen met onze klanten ter plekke.

Recreatiewoning, chalet of mantelzorgwoning

De woningen op de website van Timbersales zijn gecategoriseerd naar een bepaald type woning, namelijk recreatiewoning, chaletwoning of mantelzorgwoning. Over het algemeen zijn al onze chalet en mantelzorgwoningen om te toveren tot recreatiewoningen (wellicht met aanpassingen). Alle woningen op de website zijn ter impressie van de bezoekers en geven de mogelijkheden weer.