fbpx

Recreatiewoning bouwen

Recreatiewoning bouwen

Onder recreatie of recreëren worden alle vormen van vrijetijdsbesteding verstaan, die als doel hebben om te ontspannen of te vermaken. Recreatie is een term die de laatste 10 jaar sterk in opkomst is. Hedendaags zijn er nog steeds vele bestaande recreatieparken, maar ook komen er nog nieuwe recreatieparken bij. Een recreatiewoning bouwen is daarom nog steeds erg gewild onder vakantiepark-eigenaren, camping-eigenaren en recreatiepark-eigenaren.

Waarom een nieuwe recreatiewoning?

Waarom zou u eigenlijk een recreatiewoning laten bouwen? Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste is de lage rentestand een belangrijke aanjager voor het bouwen van een recreatiewoning. Het financieren van een houten recreatiewoning is relatief goedkoop te noemen. Recreatiewoningen renderen op dit moment dus nog erg goed! Als tweede reden geeft het kopen van een recreatiewoning veel mensen een relaxed gevoel. Je kunt hier namelijk altijd genieten van de frisse lucht, de zon of het bos. Dit spreekt veel mensen aan. Als derde en laatste reden vinden mensen het steeds aantrekkelijker om te kiezen voor een luxueuze recreatiewoning. De woning moet van alle gemakken voorzien en dan (vaak) het liefst ook nog in zijn eigen behoeften. Energie-neutrale woningen zijn dan anno ook 2017 erg in trek! Een voorbeeld hiervan is het project Tiny Houses te Almere. Ook verouderde campings hebben vaak behoefte aan een opknapbeurt waardoor deze er regelmatig voor kiezen om nieuwe recreatiewoningen te bouwen. Recreatiewoningen zijn de (nog steeds) blijvende trend!

Tip, lees ook: tiny house Nederland bouwen. Uw recreatiewoning als tiny house!

Goedkope recreatiewoning bouwen

De nieuwste, luxueuze en toch relatief goedkope recreatiewoningen zijn te vinden op de website van timbersales.nl. Wij gaan mee met de innoverende markt van recreatiewoningen. Onze specialiteit is het bouwen van maatwerk houten recreatiewoningen. Hout heeft als voordeel dat dit een relatief gezien goedkope materiaalsoort is, waardoor wij de prijzen van de recreatiewoningen, gemiddeld gezien, laag kunnen houden. Ook nieuwsgierig naar een maatwerk houten recreatiewoning voor een vriendelijke prijs? Dan bent u op onze website van Timbersales goed! Bekijk onze houten recreatiewoningen en wie weet kunt u, of uw gasten, binnenkort heerlijk genieten in een prachtige recreatiewoning. Vraag een maatwerk offerte aan! Ook eigen ontwerpen kunnen worden ingestuurd naar verkoop@bulko.nl