fbpx

Referenties

Bekijk een aantal van onze afgeronde projecten

 • Pluspunten: korte lijnen. duidelijke afspraken, welke ook nagekomen worden. prettige contacten. Verbeterpunten: locatie en uitstraling kunnen beter, maar hier wordt aan gewerkt

  Gerard Wentzel
 • Pluspunten: Correcte behandeling van mails en offerte. Nette vriendelijke werknemers. Mooi materiaal. Prachtig eindproduct. Verbeterpunten: We zijn erg tevreden.

  Petra
 • Chalet is van goede kwaliteit en zeer mooi gebouwd helemaal naar ons eigen ontwerp. Door Bulko getekend en tot een prachtig geheel. Alle problemen die we zijn tegengekomen zijn uiteindelijk allemaal opgelost door Bulko. Je moet als klant wel veel geduld en begrip opbrengen.

  Elvi
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding, met een snelle levering en montage van ons Houten Chalet. De adviseur en monteurs hadden voldoende kennis en waren vakkundig.

  Arnoud
 • Pluspunten: Dit bedrijf heeft onze recreatiebungalow van 44m2 prachtig gerenoveerd en uitgebouwd naar 88m2. De directie is soepel en meedenkend, de medewerkers vakbekwaam en creatief. Men hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Verbeterpunten: Geen

  Gerard
 • Pluspunten: vakantiewoning in Loosdrecht zeer mooi opgeleverd! Jullie mogen er trots op zijn. Wij genieten er volop van!

  Maarten

Vakantiewoning Loosdrechtse plassen

aanzicht-vakantiewoning-aan-het-water-view

Aan het water in Loosdrecht is deze zeer fraaie vakantiewoning in 2018 opgeleverd! De gevelbekleding bestaat zowel uit Shodoshima Douglashout als houten shingles (1e kwaliteit WRC). Bekijk de complete woning in Loosdrecht!

Houten aanbouw / renovatie Berkel

renovatie-berkel-achterzijde-riet(1)

Dit woonhuis in Berkel & Rodenrijs heeft een hele transformatie ondergaan. De achterzijde van het woonhuis is gerenoveerd, waarna er een werkelijk prachtige aanbouw/uitbouw bij is gebouwd. Bekijk het project op locatie in Berkel & Rodenrijs!

Gastenverblijf Hardinxveld - Giessendam

houten-gastenverblijf-hardinxveld-giessendam

Dit prachtige gastenverblijf, voorzien van schuur en carport, is voorzien van geïsoleerde bruine ThermoWood wanden. De Red Cedar boeidelen aan de voorzijde van woning maken het geheel. Bekijk de woning op locatie in Hardinxveld – Giessendam en laat u inspireren door dit mooie ontwerp!

Recreatiewoning Buurse

recreatiewoning-buurse-red-cedar

De wanden van deze recreatiewoning zijn opgebouwd door middel van 28 mm Rhombus profielen Lariks / Douglas. Door plaatsing in het bos krijgt de woning een zeer mooi aanzicht. Bekijk deze strak afgewerkte woning.

Recreatiewoning Egmond aan Zee

recreatiewoning-plat-dak-vooraanzicht-schuin

Deze fraaie recreatiewoning, opgeleverd bij een klant in Egmond aan Zee, bestaat veelal uit duurzame materialen, waaronder Red Cedar Rhombus verticaal aangelegd. Het geheel wordt afgemaakt door de strakke puien aan de voorzijde!

Recreatiewoning Oostwold

bruine-kiekendief

Deze casco opgeleverde recreatiewoning is in zijn geheel geïsoleerd en de buitenwanden zijn uitgevoerd in verticaal bruin Waxed Wood channelsidings. De woning is opgeleverd met vide, te bereiken via een vaste steektrap.

Chaletwoning Utrecht

chalet-utrecht-waxedwood-zijaanzicht

Deze chaletwoning in Utrecht kenmerkt zich door het gebruik van veel glas aan de voorzijde van de woning. De woning is in zijn geheel geventileerd en is afgewerkt met zwarte Waxed Wood gevelbekleding. Bekijk het project in Utrecht.

Mantelzorgwoning Groessen

vooraanzicht-mantel-stokman

De mantelzorgwoning in Groessen is opgeleverd bij een tevreden klant. De eiken gebinten en schoren geeven de woning een mooi landelijk aanzicht. Bekijk de compleet opgeleverde en geïsoleerde woning op locatie in Groessen.

Recreatiewoning Driebruggen

recreatiewoning-driebruggen-zadeldak-zonnepanelen

Recreatiewoning Driebruggen is voorzien van een lichtbruine verticale Cedar channelsidings gevelbekleding, geheel geventileerd. De klant heeft gekozen voor duurzame zonnepanelen op het zadeldak. Bekijk de casco-woning te Driebruggen.

Recreatiewoning Nieuwe Vennep

recreatiewoning-zwarte-mees-aanzicht-zon

Deze recreatiewoning voorzien van zwart horizontaal geventileerde gevelbekleding is fraai vormgegeven door zijn robuuste uitstraling. Het geheel bedraagt 105 m2. Bekijk de woning op locatie in Nieuw Vennep.

Chaletwoning Doorn

recreatiewoning-overkapping-zadeldak-vooraanzicht

Deze eigen ontworpen chalet / recreatiewoning is opgebouwd uit geventileerd zwart potdekselwerk met rondom het wit gegronde duurzame Red Cedar. Bekijk de chalet in Doorn en doe inspiratie op.

Mantelzorgwoning Lottum

houten-recreatiewoning-zwarte-zwaan-aanzichten

Deze mantelzorgwoning / recreatiewoning is gerealiseerd op camping Boszicht te Lottum. De zwarte Waxed Wood horizontale gepotdekselde wanden maken het geheel af. Tevens is de 77 m2 woning compleet geventileerd.

Gastenverblijf Vrouwenpolder

achteraanzicht-gastenverblijf-terras-vrouwenpolder

Dit fraaie gastenverblijf is in september 2019 opgeleverd in Vrouwenpolder. Het gastenverblijf beschikt over drie appartementen, de twee buitenste appartementen zijn geschikt voor 6 personen en de middelste voor 12 personen. Het van Thermowood Vuren voorziene gastenverblijf heeft een totale afmeting van 12.65 x 21 meter (bxd). Bekijk hieronder het project!

Hier volgt een referentie..

Binnenkort meer.

Hier volgt een referentie..

Binnenkort meer.