Referenties

Bekijk een aantal van onze afgeronde projecten

Recreatiewoning Buurse

recreatiewoning-buurse-red-cedar

De wanden van deze recreatiewoning zijn opgebouwd door middel van 28 mm Rhombus profielen Lariks / Douglas. Door plaatsing in het bos krijgt de woning een zeer mooi aanzicht. Bekijk deze strak afgewerkte woning.

Recreatiewoning Egmond aan Zee

recreatiewoning-plat-dak-vooraanzicht-schuin

Deze fraaie recreatiewoning, opgeleverd bij een klant in Egmond aan Zee, bestaat veelal uit duurzame materialen, waaronder Red Cedar Rhombus verticaal aangelegd. Het geheel wordt afgemaakt door de strakke puien aan de voorzijde!

Recreatiewoning Oostwold

bruine-kiekendief

Deze casco opgeleverde recreatiewoning is in zijn geheel geïsoleerd en de buitenwanden zijn uitgevoerd in verticaal bruin Waxed Wood channelsidings. De woning is opgeleverd met vide, te bereiken via een vaste steektrap.

Chaletwoning Utrecht

chalet-utrecht-waxedwood-zijaanzicht

Deze chaletwoning in Utrecht kenmerkt zich door het gebruik van veel glas aan de voorzijde van de woning. De woning is in zijn geheel geventileerd en is afgewerkt met zwarte Waxed Wood gevelbekleding. Bekijk het project in Utrecht.

Mantelzorgwoning Groessen

vooraanzicht-mantel-stokman

De mantelzorgwoning in Groessen is opgeleverd bij een tevreden klant. De eiken gebinten en schoren geeven de woning een mooi landelijk aanzicht. Bekijk de compleet opgeleverde en geïsoleerde woning op locatie in Groessen.

Recreatiewoning Driebruggen

recreatiewoning-driebruggen-zadeldak-zonnepanelen

Recreatiewoning Driebruggen is voorzien van een lichtbruine verticale Cedar channelsidings gevelbekleding, geheel geventileerd. De klant heeft gekozen voor duurzame zonnepanelen op het zadeldak. Bekijk de casco-woning te Driebruggen.

Recreatiewoning Nieuwe Vennep

recreatiewoning-zwarte-mees-aanzicht-zon

Deze recreatiewoning voorzien van zwart horizontaal geventileerde gevelbekleding is fraai vormgegeven door zijn robuuste uitstraling. Het geheel bedraagt 105 m2. Bekijk de woning op locatie in Nieuw Vennep.

Chaletwoning Doorn

recreatiewoning-overkapping-zadeldak-vooraanzicht

Deze eigen ontworpen chalet / recreatiewoning is opgebouwd uit geventileerd zwart potdekselwerk met rondom het wit gegronde duurzame Red Cedar. Bekijk de chalet in Doorn en doe inspiratie op.

Mantelzorgwoning Lottum

houten-recreatiewoning-zwarte-zwaan-aanzichten

Deze mantelzorgwoning / recreatiewoning is gerealiseerd op camping Boszicht te Lottum. De zwarte Waxed Wood horizontale gepotdekselde wanden maken het geheel af. Tevens is de 77 m2 woning compleet geventileerd.

Gastenverblijf Hardinxveld - Giessendam

houten-gastenverblijf-hardinxveld-giessendam

Dit prachtige gastenverblijf, voorzien van schuur en carport, is voorzien van geïsoleerde bruine ThermoWood wanden. De Red Cedar boeidelen aan de voorzijde van woning maken het geheel. Bekijk de woning op locatie in Hardinxveld – Giessendam en laat u inspireren!

Houten aanbouw / renovatie Berkel

renovatie-berkel-achterzijde-riet(1)

Dit woonhuis in Berkel & Rodenrijs heeft een hele transformatie ondergaan. De achterzijde van het woonhuis is gerenoveerd, waarna er een werkelijk prachtige aanbouw/uitbouw bij is gebouwd. Bekijk het project op locatie in Berkel & Rodenrijs!